modafehagh modafehagh .

modafehagh

حقوق و مزاياي دريافتي وزرا و نمايندگان مجلس چقدر است؟

جريان ثبت حقوق و مزاياي دستگاه‌هاي اجرايي نشان مي‌دهد كه بالاترين ميانگين خالص حقوق در پست‌هاي مختلف ، ۲۴ ميليون تومان براي استاندار و همتراز آن بوده است.

حقوق و مزاياي دريافتي وزرا و نمايندگان مجلس چقدر است؟

به گزارش اقتصادنيوز به نقل از ايسنا، ثبت جزئيات حقوق و مزاياي دستگاه‌هاي اجرايي براساس ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه انجام مي‌شود و در همين راستا سامانه ثبت حقوق و مزايا در اواخر سال ۱۳۹۶ راه‌اندازي شد و از ابتداي سال ۱۳۹۷ دستگاه‌هاي مشمول بايد براي ورود اطلاعات حقوق اقدام مي‌كردند.

با اين وجود گزارش سازمان اداري و استخدامي نشان داد كه حتي تا سال جاري تعدادي از دستگاه‌ها و زيرمجموعه‌هاي آنها هنوز ورود اطلاعات نداشته‌اند، از اين‌رو جهت اجراي تكليف قانون بودجه پرداخت حقوق كاركنان مشروط به ثبت اطلاعات در سامانه شد.

مقالات بيشتر:وكيل خوب در اروميه

ميانگين حقوق دريافتي وزير، ۲۰ ميليون

اما گزارش دريافتي ايسنا از وضعيت حقوق و مزاياي ثبت شده دستگاه‌هاي اجرايي (سه قوه) به تفكيك سطح پست آنها در سال جاري حاكي از آن است كه بالاترين ميانگين خالص حقوق (حقوق منهاي كسورات) مربوط به استاندار و همتراز آن با بيش از ۲۴.۳ ميليون تومان در هر ماه است.

ميانگين خالص حقوق  براي وزيران بيش از ۲۰ ميليون تومان ثبت شده  و اين در حالي است كه ميانگين خالص دريافتي معاون وزير و همتراز آن بيش از وزير بوده و تا ۲۱.۷ ميليون تومان اعلام شده است.

ميانگين خالص پرداختي به نمايندگان مجلس  نيز ۱۷.۴ ميليون تومان ثبت شده است.

براساس اين گزارش ميانگين خالص حقوق معاون موسسه يا معاون سازمان و همتراز آن ۱۹.۷ ميليون، مديركل و همتراز ۱۷.۲ ميليون، معاون مديركل و همتراز ۱۳.۱ ميليون تومان است.

در ساير پست‌ها نيز ميانگين خالص حقوق رئيس اداره و همتراز آن ۱۲.۸، رئيس گروه و همتراز ۱۳.۲ ميليون و كارشناس و همتراز ۹.۵ ميليون تومان ثبت شده است.

بيشترين اضافه كار براي كيست؟

در رابطه با جزئيات پرداخت حقوق در پست‌هاي مختلف، نيز بالاترين ميانگين اضافه‌كار براي استاندار و همتراز آن با بيش از ۷.۹ ميليون تومان اعلام شده است.

ميانگين اضافه‌كار وزير ۶.۱ ميليون و معاون وزير نيز به ۶.۲ ميليون تومان مي‌رسد كه بعد از استاندار، بالاترين متوسط اضافه كار است.

بالاترين ميانگين رفاهي براي معاونان وزير و موسسات

همچنين وضعيت ميانگين رفاهي پرداخت شده بين پست هاي مختلف نشان مي دهد كه رقم پرداخت شده براي وزير و همتراز آن ۷.۴ ميليون و معاون وزير ۱۲ ميليون تومان است ولي بالاترين ميانگين به معاون موسسه با ۱۳ ميليون تومان اختصاص دارد.

ميانگين رفاهي كه براي نمايندگان مجلس  پرداخت شده به ۸.۱ ميليون تومان مي‌رسد و براي استاندار  ۸.۵ ميليون تومان است.

 

اعلام حقوق وزير، نماينده، استاندار و...

لازم به يادآوري است كه اين آمار ثبت شده به تدريج و با ورود كليه دستگاه‌ها و درج اطلاعات تكميلي مي‌تولند دستخوش تغييراتي شود.

مقالات ديگر:توليد كننده شيد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۲۷:۱۴ توسط:modafehagh موضوع: نظرات (0)

پرونده نجفي بعد از رضايت از قتل ميترا استاد در چه وضعيتي است؟

وكيل نجفي با بيان اينكه پرونده از سوي دادستان تهران به سمت پزشكي قانوني ارجاع شده است گفت: پزشكي قانوني درباره وضعيت جسماني محمدعلي نجفي گفته كه چشمان وي نياز به عمل جراحي فوري دارد، همچنين موكل بنده داراي بيماري قلبي و ديابت است اما عليرغم نظر پزشكي قانوني دادستان‌تهران با آزادي مشروط موكل بنده موافقت نكرده است.

به گزارش مشهد فوري، حميدرضا گودرزي اظهار كرد: وكيل نجفي با بيان اينكه پرونده از سوي دادستان تهران به سمت پزشكي قانوني ارجاع شده است، اظهار كرد: پزشكي قانوني درباره وضعيت جسماني محمدعلي نجفي گفته كه چشمان وي نياز به عمل جراحي فوري دارد، همچنين موكل بنده داراي بيماري قلبي و ديابت است اما عليرغم نظر پزشكي قانوني دادستان‌تهران با آزادي مشروط موكل بنده موافقت نكرده است.

وكيل محمدعلي نجفي بيان كرد: مطابق با قانون هر فردي كه يك سوم مجازات خود را طي كرده باشد و اخلاق و رفتارش مورد تاييد زندان واقع شود مي‌تواند تقاضاي آزادي مشروط كند و دادستان هم مي‌تواند با اين موضوع موافقت كند.

مقالات بيشتر:وكيل در اروميه

وي ادامه داد: آقاي نجفي به ۶۰ ماه حبس محكوم شده و يك سوم مجازات وي مي‌شود ۲۰ ماه، موكل بنده از خردادماه سال ۹۸ بازداشت شده و بر اين اساس وي در داخل ۳۰ ماه حبس خود است.

گودرزي با بيان اينكه محمدعلي نجفي دوبار تقاضاي آزادي مشروط كرده است گفت: زندان در هر مرتبه حسن اخلاق و رفتار موكل بنده را تاييد كرده اما دادستان تهران با اين موضوع موافقت نكرده است.

وكيل محمدعلي نجفي تصريح كرد دو مرتبه با آزادي مشروط موكل بنده مخالفت شده است و بايد تاكيد كنم كه آقاي نجفي اكنون در زندان اوين است و آخرين بار به مرخصي سه روزه در ماه گذشته رفته است.

وي گفت: موكل بنده سن بالايي دارد و تحمل زندان براي وي سخت است زيرا و داراي بيماري است و خطر جاني او را تهديد مي‌كند و بايد دوباره از دادسرا تقاضا كنيم تا پرونده وي را مورد بررسي قرار دارد زيرا رفتار وي در زندان مورد تاييد مسئولان است و تنها دادستان بايد با اين موضوع موافقت كند.

منبع: ركنا

مقالات ديگر:بهترين آرايشگاه زنانه قصرالدشت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ آذر ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۰۱:۱۱ توسط:modafehagh موضوع: نظرات (0)

مسئوليت دولت در قبال اختلال در سيستم توزيع بنزين

با اختلال در سيستم توزيع بنزين كه چندين روز قبل رخ داد مشكلات بسياري در سطح كشور ايجاد شد اما مسئوليت دولت در برابر اين اتفاقات چيست؟ آيا مي‌توان از دولت به دليل اين اتفاقات مطالبه خسارت كرد؟ براي اينكه بتوانيد پاسخ اين سوالات را بفهميد نياز است كه حتما از يك وكيل متخصص كمك بگيريد.

به گزارش برنا، همانطور كه مردم در برابر دولت مسئوليت‌هايي از جمله شركت در انتخابات دارند دولت نيز بدون شك مسئوليت‌هاي مهم‌تري در قبل مردم دارد. اما مسئوليت دولت در برابر مردم به چه موضوعاتي خلاصه مي‌شود؟ بهتر است براي پاسخ دادن به اين سوال نگاهي به اتفاقي كه در چند روز اخير افتاد كنيم. احتمالا مي‌دانيد كه در چند روز گذشته يك حمله سايبري به سيستم سوخت كشور انجام شد اين حمله باعث شد تا اختلال در سيستم توزيع بنزين براي چند روز ايجاد شود.

مقالات بيشتر:بهترين وكيل اروميه

همانطور كه مي‌دانيد اولين و مهم‌ترين فلسفه شكل‌گيري دولت، پاسخ دادن به نيازهايي از جمله رفاه، امنيت، آزادي و ... است پس دولت بايد در اين راستا نسبت به مطالبه مردم پاسخگو باشد. با بروز مشكل در سيستم بنزين كشور اتفاقات مختلفي ايجاد شد حتي اين موضوع باعث شدن فعاليت برخي از سيستم‌هاي اورژانس دچار مشكل شود. اما براي دريافت مطالبه خسارت چه كاري مي‌توان انجام داد؟ آيا دولت موظف به پرداخت خسارت است؟ موسسه حقوقي وكيل تلفني در زمينه مشاوره حقوقي تلفني در خصوص مطالبه خسارت از دولت مي‌تواند به شما كمك كند.

يكي از سوالاتي كه بعد از ايجاد اختلال در سيستم توزيع بنزين در ذهن مردم شكل گرفت دريافت مطالبه خسارت از دولت بود. همانطور كه گفتيم مسئوليت دولت در برابر مردم ايجاد يك زندگي آرام در امنيت و رفاه است و اين مسئله نيز توانست آرامش و حتي امنيت مردم را در كل كشور دچار مشكل كند به همين دليل است كه بعد از حمله سايبري به سيستم سوخت كشور بسياري از افراد درباره نحوه دريافت اين مطالبه كنجكاو شدند. احتمالا مي‌دانيد كه به تنهايي نمي‌توانيد اقدام به شكايت كنيد چرا كه پرونده‌هاي حقوقي كه شاكي از دولت شكايت دارد با پرونده‌هاي حقوقي ديگر تفاوت‌هاي بسياري دارد.

براي اينكه بتوان در اين مسئله به خوبي عمل كرد در قدم اول به يك وكيل مطالبه خسارت نياز داريم. دانش و اطلاعات وكيل مهم‌ترين مسئله‌اي است كه به شما در اين حوزه كمك مي‌كند. مرجع صالح رسيدگي به اين نوع از پرونده‌ها نيز كاملا متفاوت است به همين دليل بهتر است بدون دانش قبلي هيچ اقدامي نكنيد. براي دريافت مشاوره حقوقي در خصوص مطالبه خسارت از دولت بهترين كار كمك گرفتن از يك موسسه حقوقي است. مجموعه وكيل تلفني با ارائه خدمات مختلفي از جمله مشاوره حقوقي آنلاين به شما اين امكان را مي‌دهد تا در كوتاه‌ترين زمان با وكيل در ارتباط باشيد.

وكيل متخصص در حوزه مطالبه خسارت از نهادهاي دولتي

همانطور كه گفتيم شكايت كردن از يك نهاد دولتي و مسئوليت دولت و درخواست دريافت مطالبه خسارت تفاوت‌هاي بسياري با شكايت كردن از يك شخص حقيقي دارد به همين دليل حتما به كمك يك وكيل متخصص در اين زمينه نياز داريد. وكيل مطالبه خسارت اطلاعات و دانش حقوقي بالايي دارد در نتيجه از بهترين شيوه‌ها براي دريافت مطالبه ديه و استفاده مي‌كند. در زمينه اختلال در سيستم بنزين نيز كه در چند روز اخير اتفاق افتاد هر شخص به تنهايي نمي‌تواند اقدام به شكايت از دولت كند بلكه اين وكيل است كه بايد به عنوان يك شخص حقوقي وارد شود. براي مثال در زمان بروز اين حمله سايبري برخي از تاكسي‌هاي اينترنتي هزينه سفرهاي خود را افزايش دادند دولت با پيگيري اين مسئله توانست پول اضافه‌اي كه اين شركت‌ها از مسافران گرفته بود را پس بگيريد. اين مورد تنها يكي از كارهايي است كه دولت در زمان بروز اين اتفاق براي مطالبه خسارت كرده است. پيدا كردن يك وكيل متخصص در اين زمينه شايد كار دشواري باشد اما پيشنهاد ما به شما انتخاب مجموعه حقوقي وكيل تلفني است اين مجموعه به شما براي شكايت از نهادهاي دولتي و دريافت خسارت كمك مي‌كند.

تعيين مقصر در وقايع ناشي از اختلال در سيستم توزيع بنزين

همانطور كه اشاره شد اتفاقي كه در چند روز گذشته رخ داد يك حمله سايبري به سيستم سوخت كشور بود در نتيجه در وهله اول مقصر تمامي اتفاقاتي كه در اين بازه زماني رخ داد بدون شك عاملان اين مسئله هستند اما چگونه مي‌توان اين مقصر را تعيين كرد؟ شايد تصور كنيد كه دولت نيز در اين اتفاق نقشي داشته است چرا كه نتوانسته امنيت سيستم‌هاي سوخت رساني را تامين كند براي اينكه بتوان مقصر را تشخيص داد تا بتوان اقدام به به مطالبه خسارت كرد قبل از هر چيزي بايد از نهاد دولتي كه موجب بروز اين اتفاق شده است شكايت كرد. مسئوليت دولت در برابر مردم مهم‌ترين چيزي است كه بايد يك دولت در حفظ آن بكوشد. با بروز اختلال در سيستم توزيع بنزين مشكلات بسياري در سطح كشور ايجاد شد كه ترافيك از كوچك‌ترين آن‌ها بود. براي اينكه بتوانيد از دولت خسارت خود را مطالبه كنيد در قدم اول بايد با يك وكيل متخصص در ارتباط باشيد تا بتوانيد در كوتاه‌ترين زمان اقدام به شكايت از نهاد مربوطه كنيد.

يكي ديگر از مشكلاتي كه با اختلال در سيستم توزيع بنزين رخ داد فوت بسياري از بيماران بود اما آيا امكان مطالبه ديه به دليل بروز اين مشكل وجود دارد؟ آيا اين مسئله جز مسئوليت دولت محسوب مي‌شود؟ براي اينكه بتوانيد پاسخ اين سوال را پيدا كنيد در مرحله اول بايد از يك وكيل متخصص كمك بگيريد  چرا كه وكيل در اين زمينه اطلاعات و دانش بيشتري دارد در نتيجه مي‌تواند در اين حوزه و رسيدگي به شكايت‌ها درباره مسئوليت دولت به شما كمك كند. موسسه حقوقي وكيل تلفني با در اختيار داشتن بهترين وكلاي حقوقي مي‌تواند در زمينه مطالبه ديه به دليل اتفاقات ناشي از اختلال در سيستم بنزين با ارائه خدمات مشاوره حقوقي 24 ساعته به شما كمك كند.

مقالات ديگر:قاليشويي سعادت آباد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ آذر ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۴۰:۴۹ توسط:modafehagh موضوع: نظرات (0)